Een offerte nodig
voor uw feest?

Interesse?

We maken graag een offerte voor uw
communie, huwelijk, receptie, event, …
voor uw bedrijf of privéfeest.

Wij maken het verschil door u geen
standaardformule aan te bieden,
maar samen met u een feest op maat
te organiseren.

Wanneer u op zoek bent naar een
uniek betaalbaar hotel & restaurant
& feest beleving, mag u geen
compromissen sluiten op het vlak
van smaak, kwaliteit of ervaring.

Reviews van klanten

Hotel & restaurant reviews

Veerle Engels
2 dagen geleden
Lees verder
Overnachten op een boot, een onvergetelijke ervaring!! Zeer vriendelijke ontvangst, de eigenaars zijn echt fantastische mensen!! 's Avonds heerlijk gegeten. Een aanrader zijn de "mosselen Ahoi", met een fantastische superlekkere saus die de eigenaar zelf maakt!! (We hebben er zelfs een potje van meegekregen!) Het ontbijt de volgende ochtend, alles lekker vers! We hebben echt een super weekend gehad!! Een aanrader!!
Veerle Engels
2 dagen geleden
Lees verder
Leuke plek, en zeer enthausiaste bediening / kok / eigenaar. Heerlijk gegeten en gezellige avond in het barretje gehad. De kamers zijn relatief simpel en krap, maar dat inherent aan de locatie (een schip).
Stephanie
29 april 2022
Lees verder
de accomodatie is heel goed over nagedacht, qua persoonlijke aandacht. De eigenaren leggen je in de watten en maken het bezoek tot een onvergetelijke ervaring! een gezellige bar met tal aan speciaalbieren en bij elk bier het verhaal erbij. deze mensen hebben passie voor goed eten en drinken, en het plezieren van anderen! ook het eten is een ware beleving, waarbij aan elk detail is gedacht.
Vorige
Volgende

Een feel good hotel & restaurant met een sensationele smaakbeleving

Een warme ontvangst in hartje Kortrijk door Stefan Betttens, is een totaalbeleving op zich. Met een oprechte glimlach en jij als middelpunt, staat het ambitieuze team dagelijks voor jou klaar! Oog voor detail, het samenbrengen van kwaliteit en beleving en natuurlijk niet te vergeten het verwennen van onze gasten in alle aspecten: Lekker betaalbaar ontbijten, lunchen & dineren op het dekterras of binnen met zicht op de prachtige Leie in Kortrijk. Waarbij je ook zalig kunt overnachten in de hotelkamer én kunt genieten van een goed gesprek in onze wijnbar. Wij maken het verschil door u geen standaardformule aan te bieden, maar samen met u een feest op maat te organiseren.

Wanneer u op zoek bent naar een uniek betaalbaar hotel & restaurant & feest beleving, mag u geen compromissen sluiten op het vlak van smaak, kwaliteit of ervaring.

Zullen we het bespreken?

Je wenst graag een offerte voor uw feest?
Bel ons vrijblijvend op +32 478 72 85 83
Maandag t/m vrijdag (09:00 tot 22:00)
Of, als je wilt, bellen we jou!

G U E S T P I C S

Geniet van deze prachtige beelden die gasten ons hebben gestuurd over hun fotografische belevingsherinneringen aan hun verblijf.

5 offerte aanvragen voor een feest

hebben we vandaag al mogen ontvangen.

Deze worden allemaal binnen de 24u beantwoord.